Vepsa on Facebookissa englishAvainlippu, Suomalaista palvelua


VEPSÄN
kesäteatteri
heinäkuussa 2019

Turun legendaarinen Jo-Jo Teatteri esittää:

Kesällä 2019 Vepsän saaressa pääsee viihtymään koko perheen voimin, kun Timo Parvelan ihastuttavava parivaljakko Maukka- kissa ja Väykkä -koira vievät katsojat mukanaan suureen seikkailuun!

Nämä taivaan sinisen talon asukkaat ja parhaat ystävykset viettävät aivan tavallista arkitiistaimaisen harmaata päivää, ainakin Maukan mielestä. Maukka -kissa halajaa seikkailua, sellaista ihan oikeaa, joka alkaisi aivan pienestä tapahtumasta, joka sitten poikisi toisen vähän isomman, joka puolestaan johtaisi omituiseen sattumukseen, joka paisuisi, rönsyäisi ja lopulta räjähtäisi oikea SEIKKAILU!
Ja aivan kuin sattuman kaupalla Posteljooni Vuohi Mäk Käkätin ei pääsekään viemään postipakettia kylän salaperäiselle uudelle asukkaalle. Niinpä Maukka ja Väykkä lähtevät viemään postipakettia perille ja kas – seikkailujen seikkailu on alkanut, sellainen mihin aarrejahti myös sisältyy, aivan niin kuin oikeisiin seikkailuihin kuuluu.
Pian seikkailuun ovat sotkeutuneet kaikki kylän asukkaat. Mitä Härkä Möö piilottelee aitassaan? Entä Possu Röhkötti lätissään? Mitä Kana Von Got hautoo pyrstöllään? Entä Vuohi Mäk Käkätin nupissaan? Jokaisella tuntuu olevan salaisuus haudattuna. Miten käy ystävyyden, kun kaikki tavoittelevat vain omaa etuaan? Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu on tarina ystävyydestä ja ennen kaikkea sen tärkeydestä.

Esitykset

klo 13 ja 16
10.7.
13.7.
14.7.
17.7.
20.7.
21.7.
24.7.,
27.7.
28.7.
Liput: 10 €
lapset alle 3 v ilmaiseksi.


Lippuvaraukset: https://www.ideaticket.fi/jo-jo/
tai jojoteatteri@gmail.com / puh: 040 513 4215

Katsomoon mahtuu 100 henkilöä.

Vepsä sijaitsee tunnin laivamatkan päässä Turun keskustasta. Matkaan pääsee Rosita-varustamon M/S Lily -aluksella, jonka lähtöpaikka on Vaakahuoneen Paviljongin edustalla. Vesibussi ei kuulu lipun hintaan. Lähtöajat kello 11 ja 14. Tarkempi aikataulu varustamon sivuilla: http://www.rosita.fi/Vepsa


Näytelmän tekijänoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat – Finlands Dramatiker och Manusförfattare ry Juliste Nelli Hautala Graafinen ilme Juha Tuominen

LAIVAYHTEYS SAARELLE

Rositan alusten lähtöpaikka on Aurajoen länsirannalla Vaakahuoneen edustalla. Vepsään kuljettava alus poikkea tarvittaessa mennen-tullen Ruissalon Kansanpuiston laiturissa.

Aikataulut ja hinnasto

YHTEYSTIEDOT

KOORDINAATIT:
60°22,50' P, 22°04,25' I

SOITA:
Puh: 050 411 4963

LÄHETÄ POSTIA:
vepsa (at) wcss.fi
Turun kaupunki
Ylös